koopmans-aqua-ready-mix
 1. Home »
 2. Nieuwsoverzicht »
 3. Koopmans Ready Mix vanaf nu verkrijgbaar!

4/11/2019

Koopmans Ready Mix vanaf nu verkrijgbaar!

De Koopmans Ready Mixed Aqua is vanaf nu verkrijgbaar bij de Koopmans verfspecialist bij jou in de buurt! De Koopmans Ready Mixed Aqua is een sneldrogende watergedragen aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (Biobased) en is perfect te gebruiken voor het afwerken van voorbehandeld hout, MDF, metaal en kunststof ondergronden. Deze verf is niet alleen voor binnen te gebruiken, maar is ook zeer geschikt voor buitenschilderwerk. Onze verkooppunten.

Onze biobased verf staat bekend om de volgende eigenschappen:

 • 40 % herwinbare grondstoffen.
 • Makkelijk te verwerken en sneldrogend
 • Slijtvast
 • Zeer geschikt voor binnen en buiten

U vraagt wij draaien
De vraag naar kleine verpakkingen en standaard kleurtjes groeit. Consuminderen komt steeds meer om de hoek kijken en weggooien is niet meer van deze tijd. Daarnaast is er steeds meer behoefte aan biobased verf. Voor ons des te meer reden om deze nieuwe producten toe te voegen aan het Koopmans assortiment! Met onze kleine verpakkingen is er minder verf verspilling. De 250 ml. en 750 ml. verpakkingen zijn daarom perfect voor onder andere het schilderen van kleine objecten, kozijnen, deuren en meubels.

Voordelen van de Aqua Ready Mixed?
Naast het plezier dat je haalt uit het verven is een Ready Mixed kleurtje snel en makkelijk op te halen bij je leverancier zonder dat het eerst op kleur gemaakt moet worden.  De producten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn van hoge kwaliteit waardoor ze naast verfraaiing ook nog eens een uitstekende bescherming geven.

Daarnaast zijn de producten beter voor het milieu en gaan we gezamenlijk verspilling tegen! Hierdoor profiteren jouw portemonnee, mens & milieu van jouw bewuste aankoop!

Ready Mix kleuren:
De Koopmans Mat Aqua en Zijdeglans Aqua zijn vanaf nu verkrijgbaar in de volgende 5 meest populaire kleuren:

 • 9001 – Cremewit
 • 9010 – Echtwit
 • 373 – Wit
 • 374 – Zwart
 • 489 – Antraciet

Wist je dat:
Wij een handige berekeningstool hebben op onze website?! Op onze website kun jij gemakkelijk berekenen hoeveel liter je nodig hebt voor jouw project! Bekijk het hier!

Deel dit bericht.