Koopmans_muurverf
  1. Home »
  2. Klushulp »
  3. Wat is de beste muurverf voor binnen?

23/11/2022

Wat is de beste muurverf voor binnen?


Een goede muurverf voor binnen hecht goed en geeft een mooi resultaat. Bovendien wil je een muurverf die in één keer dekt. Veel merken roepen dit, maar helaas is dat niet altijd het geval. Toch heeft Koopmans Verf een muurverf dat al deze eigenschappen, en zelfs meer dan dat, bevat. De beste muurverf is daarom Koopmans Acrylmat Super. De naam verraadt het al, dit is een super krachtige verf! De Acrylmat Super is een matte muurverf, droogt snel, dekt fantastisch en is ook nog eens eenvoudig te reinigen. Heb je liever een zijdeglanzende muurverf? Kies dan voor de Koopmans Acrylmat Super Satin, net zo goed, alleen dan met een zijdeglanzende afwerking.

Waarom kiezen voor de Acrylmat Super?


1. Voor zowel binnen als buiten

De Acrylmat Super is een mooie, matte muurverf en is ideaal voor het schilderen van muren en plafonds. De Acrylmat Super is zo sterk, dat hij zelfs voor buiten ook zeer geschikt is.

2. Een extra goed dekkende muurverf

De Acrylmat Super is extra dekkend. Hierdoor heb je minder verf nodig en ben je dus sneller klaar met schilderen. Met 1 liter verf kun je wel 8 tot 10 m² schilderen, dus met een emmer van 10 liter heb je genoeg voor 80 tot 100m² oppervlakte! Heb je minder oppervlakte? Dan is hij ook beschikbaar in 1 liter, 2,5liter of 5 liter.

3. Een matte muurverf of zijdeglans muurverf

Dit product is verkrijgbaar in mat en zijdeglans. Voor ieder wat wils!

4. In iedere gewenste kleur te mengen

De Acrylmat Super of de Acrylmat Super Satin is niet alleen als witte muurverf beschikbaar, maar is in iedere gewenste kleur te mengen. In onze kleurenwijzer vind je een selectie kleuren. Zit jouw gewenste kleur er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden bij jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.

5. Weinig geur

Naast de eigenschappen die eerder al zijn genoemd, is dit ook nog eens een reukarme muurverf. De verf geeft bij het drogen en toepassen dus weinig geurhinder.

Nog niet overtuigd van de Acrylmat Super?

Ben je nog niet overtuigd en heb je meer bewijs nodig? Bekijk hieronder waar deze verf onder andere is toegepast.

 

Cotecreate, een kunstenares uit Leeuwarden, werkt graag met onze verven en dan met name de Acrylmat Super.

Positieve woorden van Cotecreate over de Koopmans Acrylmat Super.

De Acrylmat Super is in duizenden kleuren te mengen. Hier is gekozen voor een groene kleur.

De Acrylmat Super is in duizenden kleuren te mengen. Hier is gekozen voor een blauwe tint.

Hier is gekozen voor de Acrylmat Super mat in een grijze tint

Door het plafond met een matte muurverf te schilderen, ontstaat er een prachtig contrast met de balken.

Jorna Spapens, stylist van de Grote Tuinverbouwing, gebruikt de Acrylmat Super ook voor decoratieve doeleinden, zoals op deze tafel.

Jorna Spapens, voormalige styliste bij Rob’s Grote Tuinverbouwing, gebruikt de Acrylmat Super ook voor decoratieve doeleinden, zoals op deze tafel.

Deel dit bericht.