Lokale verfwinkel
  1. Home »
  2. Waarom je verf bij een lokale verfwinkel kopen?

Waarom je verf bij een lokale verfwinkel kopen?

Je kunt verf kopen in de bouwmarkt, maar ook bij je lokale verfspecialist. Koopmans Verf is alleen verkrijgbaar bij de verfspecialist. Waarom is dat en waarom kan je het beste je verf bij de lokale verfspecialist kopen in plaats van bij de bouwmarkt? We gaan het je vertellen!

Betere kwaliteit

Voorop staat dat verfspecialisten echt betere kwaliteit verven verkopen. Bij bouwmarkt verf worden vaak minder grondstoffen toegevoegd, omdat deze duur zijn. Maar deze stoffen zijn wel belangrijk voor de dekking van de verf en zorgen ervoor dat je je schilderwerk minder vaak over hoeft te schilderen. Dit is ook de reden dat verf in de bouwmarkten goedkoper is.

Niet alleen de dekking is velen malen beter, ook andere eigenschappen zijn vaak beter. Denk hierbij aan glansgraad, de droogtijden en het rendement. Daarnaast is ook de vloeiing vaak beter, wat betekent dat er minder strepen en banen zichtbaar zijn.

Betere service 

Bij de lokale verfwinkel verf kopen, kan betekenen dat je iets meer moet betalen, maar daartegenover staat meestal een betere service. De verfspecialist heeft veel kennis van de producten en kan jouw daardoor optimaal adviseren en al je vragen beantwoorden.

Beter voor het milieu

Verfwinkels die onze producten verkopen zijn verantwoord bezig. Koopmans Verf is namelijk een Nederlands product van Nederlandse kwaliteit. Duurzaamheid zit in onze genen en vinden wij erg belangrijk. Al vanaf dag één produceren wij verven op basis van natuurlijke lijnolie en zijn we volledig zelfvoorzienend in energie door onze eigen windmolen. Ook grondstoffen worden zo lokaal mogelijk ingekocht. Hierdoor maken we ook minder gebruik van transport- en verzendketens.

Wees loyaal, koop lokaal! 

Een lokale ondernemer selecteert zelf de producten die zij willen verkopen en kiest deze op basis van eigen belangen, ervaringen en de behoefte van hun klanten. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat zij kiezen voor een kwalitatief productaanbod.

Tot slot, wanneer je lokaal koopt, steun je de ondernemer: in plaats van dat je geld naar grote multinationals gaat, gaat jouw geld naar een lokale ondernemer.

Jouw lokale verfspecialist

Ben je opzoek naar verf en wil je ook je lokale verfspecialist steunen? Vind dan snel jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Deel dit bericht.