1. Home »
  2. Voorwaarden Win je aankoopbedrag terug

Voorwaarden Win je aankoopbedrag terug

Dit is een actie van P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V. Wanneer de deelnemer akkoord gaat met de actievoorwaarden en lidmaatschap op de nieuwsbrief van Koopmans verf maakt de deelnemer kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

– Deelname aan dit promotie(kans)spel vereist een minimum leeftijd van 18 jaar. Medewerkers van P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V. zijn uitgesloten van deelname.

– Deelnemers die akkoord gaan met de voorwaarden abonneren zich tot wederopzegging op de nieuwsbrief Koopmans verf. Deelnemers kunnen zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief via een link onderaan de e-mails van Koopmans verf.

– Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze actie.

– De deelnemer dient de betreffende kassabon te bewaren. Deze dient bij winnen getoond te worden.

– Aankoop moet hebben plaatsgevonden in een periode van 6 maanden voordat de trekking plaatsvindt.

– De prijs (het aankoopbedrag met een maximum van 200 euro) wordt uitgekeerd in euro’s en zal nadat de trekking plaatsvindt binnen 14 werkdagen worden gestort op het opgegeven rekeningnummer.

– De naam van de winnaar kan worden gepubliceerd op de Social Media en website van Koopmans verf.

– Winnaars kunnen in de openbaarheid komen wanneer er publiciteit is rondom deze promotionele actie.

– De deelnemer geeft Koopmans verf toestemming tot het gebruik van de ingezonden afbeelding(en) voor social media of de website. Na deelname ligt het recht van de afbeelding bij Koopmans verf en kunnen hier geen rechten meer aan worden ontleend.

– Koopmans verf kan te allen tijde de voorwaarden van de actie wijzigen of de actie beëindigen.

– Er wordt aan het einde van de actie (kwartaal) één winnaar gekozen. De prijzen worden op onpartijdige wijze middels willekeurige computerselectie geselecteerd. Winnaar wordt iedere eerste van de maand bekend gemaakt en ontvangt bericht per e-mail.

– Prijzen kunnen niet voor geld kunnen worden ingewisseld.

– Om in aanmerking te komen voor een prijs moeten deelnemers voldoen aan het verzoek van Koopmans verf om verstrekking van persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het privacy beleid van Koopmans verf. De persoonlijke informatie wordt enkel aan de organisatie Koopmans verf gestuurd, niet aan derden.

– Koopmans verf is niet aansprakelijk voor storingen in netwerk, hardware of software die resulteert in beperking, vertraging of verlies van gegevens.

Heeft u nog vragen en opmerkingen? Neem contact op met de klantenservice van Koopmans verf: 0518 -411 292 of mail naar: info@koopmansverf.nl

Deel dit bericht.