1. Home »
  2. Voorwaarden Win Actie

Voorwaarden Win Actie

Dit is een actie van P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V. (Koopmans Verf) Wanneer de deelnemer akkoord gaat met de actievoorwaarden van Koopmans Verf maakt de deelnemer kans om een luxe bijenhotel te winnen.

– Deelname aan dit promotie(kans)spel vereist een minimum leeftijd van 18 jaar. Medewerkers van P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V. zijn uitgesloten van deelname.

– Deelnemers die akkoord gaan met de voorwaarden abonneren zich tot wederopzegging op de nieuwsbrief Koopmans Verf. Deelnemers kunnen zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief via een link onderaan de e-mails van Koopmans verf.

– Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze actie.

– De prijs wordt uitgekeerd nadat de trekking plaatsvindt binnen 14 werkdagen.

– De naam van de winnaars kunnen worden gepubliceerd op de Social Media en website van Koopmans Verf.

– Winnaars kunnen in de openbaarheid komen wanneer er publiciteit is rondom deze promotionele actie.

– De deelnemer geeft Koopmans Verf toestemming tot het gebruik van de ingezonden afbeelding(en) voor social media of de website. Na deelname ligt het recht van de afbeelding bij Koopmans Verf en kunnen hier geen rechten meer aan worden ontleend.

– Koopmans Verf kan te allen tijde de voorwaarden van de actie wijzigen of de actie beëindigen.

– De winnaars worden in september bekend gemaakt en ontvangen bericht per e-mail.

– Prijzen kunnen niet voor geld kunnen worden ingewisseld.

– Om in aanmerking te komen voor een prijs moeten deelnemers voldoen aan het verzoek van Koopmans Verf om verstrekking van persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het privacy beleid van Koopmans Verf. De persoonlijke informatie wordt enkel aan de organisatie Koopmans Verf gestuurd, niet aan derden.

– Koopmans Verf is niet aansprakelijk voor storingen in netwerk, hardware of software die resulteert in beperking, vertraging of verlies van gegevens.

Heeft u nog vragen en opmerkingen? Neem contact op met de klantenservice van Koopmans Verf: 0518-418000 of mail naar: info@koopmansverf.nl

Deel dit bericht.