1. Home »
  2. Kleur van het jaar 2022

Kleur van het jaar 2022

De kleuren van het jaar 2022, Bright Skies en Olive Sprig, zijn nu ook te mengen in de beste muurverf van Nederland. Vind daarom nu jouw dichtstbijzijnde verkooppunt en haal hem snel in huis!


Waarom is de Koopmans Acrylmat Super
de beste muurverf?

Zowel buiten als binnen toe te passen.

Dekt extra goed, dus minder liters nodig.

Keuze uit mat of zijdeglans.

Weinig geur, dus geen verflucht tijdens het schilderen.

In iedere gewenste kleur te mengen,
waaronder de allernieuwste kleuren van het jaar 2022.

Wil je meer informatie over de Acrylmat Super? Klik dan hier.Licht blauw in je interieur

Een blauwe kleur in het interieur zorgt voor rust en frisheid, doordat het doet denken aan een heldere blauwe lucht of een verkoelende zee. Deze kleur past daarom goed in je woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of zelfs je badkamer. Combineer hem met okergeel voor meer warmte in je interieur of juist met gouden accenten voor een luxe uitstraling.

 

Olijfgroen in je interieur

Groen is al jaren een enorm populaire kleur in huis. In je interieur geeft de kleur een gevoel van tevredenheid, omdat groen staat voor natuur, duurzaamheid en voorjaar. Olijfgroen is een mooie natuurlijke kleur en is heel goed te combineren met andere kleuren en materialen. Voor een natuurlijke uitstraling kun je de kleur combineren met taupe of grijs. Meer opzoek naar een Scandinavische look? Combineer olijfgroen dan met wit en natuurlijke materialen, zoals bamboe, riet of hout.

 Koopmans-verf-fabriekKoopmans Verf staat voor ruim 135 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Friesland, vlakbij het wad.

Meer weten over Koopmans Verf? Klik dan hier.


 

Je vindt de Koopmans Acrylmat Super bij jouw lokale verfwinkel. Wil je weten waar je die kan vinden? Klik op de groene button.

Deel dit bericht.