1. Home »
  2. Nieuwsoverzicht »
  3. De tuintrend: buitenkeuken

22/5/2019

De tuintrend: buitenkeuken

Tuinen worden tegenwoordig steeds meer gezien als een verlengstuk van het huis. We willen er niet alleen meer gebruik van kunnen maken tijdens mooi weer, maar ook in de wintermaanden willen we er gezellig kunnen zitten. Er zijn dan ook allerlei oplossing om het hele jaar gebruik te kunnen maken van je tuin. Van overkappingen tot aan tuinverwarming, en zo ook de buitenkeuken.

De barbecue kennen we allemaal wel, maar tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een complete buitenkeuken. Hierdoor kun je heerlijke maaltijden bereiden in zowel de zomer als de winter en kun je gezellig bij de vrienden en familie in de buurt blijven terwijl je kookt.De buitenkeuken kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een verrijdbare buitenkeuken of voor een compleet ingebouwde buitenkeuken als je iets meer ruimte hebt.

Met hout kun je hele mooie ingebouwde keukens maken. Het hout kun je een leuke kleur geven met de Koopmans Mat Aqua. Deze verf is dekkend en in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Wil je de kleur van het hout behouden? Kies dan voor een blanke afwerking met de Koopmans Houtlak PU. Hiermee blijft het hout goed zichtbaar, maar is het toch beschermd tegen slijtage en vlekken. Wil je een kleurtje, maar wel de structuur van het hout ook goed blijven zien? Kies dan voor de Koopmans Houtolie Aqua in een transparante kleur en werk het af met de Koopmans Houtlak PU. Ook hier hoef je niet bang te zijn voor vettige spetters van de grill, want hiermee is je keuken uitstekend reinigbaar!

Kleuren tips voor in de tuin: Kleuren voor in de tuin

Deel dit bericht.