1. Home »
  2. Beitsalarm!

Beitsalarm!

Beits: de must-have voor elk houtproject

 

In Nederland, met zijn vaak vochtige klimaat, is het beschermen van hout tegen de elementen essentieel. Beits is hier perfect voor: het houdt vocht buiten terwijl het hout wel kan ademen. Dit helpt het hout vochtvrij te blijven, wat de levensduur van je projecten verlengt.

 

Kies jouw beits: transparant of dekkend?

 

Je keuze tussen transparante of dekkende beits hangt af van de look die je wilt bereiken:

  • Transparante beits toont de natuurlijke houtnerf en geeft je houtwerk een authentieke uitstraling. Ideaal voor projecten waarbij je het karakter van het hout wilt laten spreken, zoals bij tuinhuisjes of houten tafels.
  • Dekkende beits biedt een egale, kleurrijke finish en verbergt de houtnerf. Deze optie is perfect voor projecten waarbij je een strak en uniform uiterlijk prefereert. Dekkende beits is ook duurzamer en biedt extra bescherming tegen de elementen.

 

Ontdek het beitsassortiment van Koopmans

 

Koopmans heeft een divers aanbod aan beitsen voor elke toepassing:

  • Impra: Een oliehoudende semi-transparante kleurbeits, ideaal voor het beschermen en opfrissen van je buitenhout.
  • Ecoleum: Speciaal voor onbehandeld, droog en ruw hout, dit product dringt diep door voor maximale bescherming.
  • Perkoleum Zijdeglans en Hoogglans Dekkend: Deze varianten op basis van alkydhars en lijnolie zijn perfect voor gevel- en tuinhout, beschikbaar in zowel zijdeglans als hoogglans voor een duurzame finish.
  • Perkoleum Zijdeglans en Hoogglans Transparant: Bieden een glanzende of zijdeglanzende afwerking die je hout beschermt en laat ademen.
  • Monumentenbeits: Ideaal voor het beschermen en opnieuw zwarten van houten objecten, uitstekend in combinatie met Ecoleum.

 

Met de juiste beits bescherm je niet alleen je hout, maar verhoog je ook de duurzaamheid en esthetische waarde van je project. Kies het type dat het beste bij je past en geef je houtwerk een langere levensduur en een prachtige afwerking.

 

Deel dit bericht.