beits-of-beitsen
  1. Home »
  2. Beits of beitsen

Beits of beitsen

Voordeel van beits:

Het mooiste aan onze beits is dat het sterk en vochtregulerend is. In Nederland hebben we vaak vochtig weer. Wanneer hout niet is behandeld zal het snel gaat verweren of rotten. Door met beits te werken trekt er geen vocht in het hout. Wel zorgt de beits er voor dat het hout “ademt” en de vocht uit het hout haalt. Als je gaat werken met beits zal de levensduur van jou project worden verbeterd.

Transparante beits

Er zijn verschillende soorten beitsen. Vaak is het van de persoon afhankelijk welke beits er wordt toegepast. Transparante beits is een beits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het geeft een mooi effect wanneer de houtnerf in zijn geheel zichtbaar blijft op bijvoorbeeld een tuinhuisje of tafel.

Dekkende beits

Heb je liever een strakke afwerking of kleur? Dan is een dekkende beits de juiste keuze! De houtnerf zal niet meer zichtbaar zijn, maar het eind resultaat is fantastisch! Daarnaast heeft een dekkende beits een langere levensduur. Hierdoor is jouw project weer velen jaren beschermt tegen weer en wind. Hier door kun je optimaal blijven genieten!

Koopmans beitsen:
In ons assortiment hebben wij verschillende soorten beitsen, hieronder het overzicht van de mogelijkheden:
  • Impra – Een sterk impregnerende oliehoudende semi-transparante kleurbeits voor bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten.
  • Ecoleum – Een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor onbehandeld, goed gedroogd ruw, fijnbezaagd en verweerd hout.
  • Perkoleum Zijdeglans Dekkend – Duurzame elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende zijdeglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.
  • Perkoleum Hoogglans Dekkend – Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.
  • Perkoleum Zijdeglans Transparant – Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende zijdeglans verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.
  • Perkoleum Hoogglans Transparant – Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.
  • Monumentenbeits – Een weersbestendige semi-dekkende beits voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van houten objecten. Kan projectmatig gecombineerd worden met de Ecoleum.

Deel dit bericht.